100 Quilòmetres x aigua – Espectacle Dansa – 1 maig 17h

Aquest espectacle neix d’un repte solidari per recaudar fons per a projectes d’Oxfam Intermón.

Amb motiu de la Trailwalker, un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països (Hong Kong, Gran Bretanya, Japó, Nova Zelanda, Austràlia, Bèlgica, Irlanda, França, Alemanya, Índia i Espanya). On a Catalunya es farà el proper 21-22 de Maig de 2022 i consisteix en recórrer 100 km en un màxim de 32 hores per la via verda d’Olot a Sant Feliu de Guíxols, s’ha creat un equip el BETA TEAM, que està format per 4 caminants i 2 persones de suport, i faran el repte junts. A més a més, els donatius que rebi el BETA TEAM se sumaran a un fons de cooperació d’Oxfam Intermon, un dels seus projectes és “Quilòmetres x aigua” on proporcionen aigua per salvar vides.

El BETA TEAM estan organitzant diferents activitats per poder recaptar fons per ajudar a la població sense accés a l’aigua potable. Entre d’altres iniciatives, es farà el pròxim 1 de maig al Teatre Centre Manlleu és un espectacle de Dansa entre les escoles Laia Baulenas de Vic i l’escola Dansa Elena de Riudellots de la Selva. Amb la teva entrada col·labores en aquest projecte solidari.

Vine i col·labora!

ENTRADES A LA VENDA A TAQUILLA EL DIA DE L’ESPECTACLE – DONACIÓ DE 5€ PEL PROJECTE 100 QUILÒMETRES X AIGUA DEL GRUP BETA TEAM