VALENTÍN
Jazz de Broadway i Ballet Clàssic

Maria Elena: “Un gran amic, la seva professionalitat ha donat a l’escola un gran nivell, inquiet el que fa que amplïi i millori la seva formació constantment. S’adapta a qualsevol canvi. Obert a qualsevol proposta.

Familiar i enamorat de la nostra terra dedicant el millor d’ell mateix en tot el que fa. Proper , implicat i encantador.
Les paraules CLÀSSIC i ELEGANT el defineixen. 12 anys aportant il·lusions a l’escola. Docent amb gran empatia.”

Valentín Pagliaricci és ballarí professional, coreògraf i mestre de ballet. Format a la carrera de danses del Teatro del Libertador, a Córdoba, Argentina,  i professor de pilates titulat per la Federació Espanyola de Pilates.

Ha ballat amb les següents companyies: Ballet de la Província de Córdoba, Ballet Argentí de Julio Bocca, Ballet David Campos i Ballet Ángel Corella.Va participar en produccions amb l'English National Ballet, Ballet Béjart Lausanne i als teatres de Liceu, a Barcelona, ​​i al Royal Opera House, a Londres.

El seu repertori inclou ballets de repertori clàssic i neoclàssic com Llac dels Cignes, Trencanous, Giselle, Raymonda, Don Quixot, Bolero, Coppelia, Carme, La Sylphide, entre d'altres.Va ser nomenat un dels millors ballarins per la revista especialitzada Dance Europe. Emma Manning, directora de el magazine i crítica, va dir: ...” Valentín Pagliaricci es un bailarín elegante, con unas líneas limpias y bellamente definidas...”Ha compartit escenari amb figures de nivell internacional com Mijaíl Barýshnikov, Julio Bocca, Alessandra Ferri, Tamara Rojo i altres.


valentin-ok-1
Valentín Pagliaricci

JULIE
Dansa Contemporània i Ioga

Maria Elena: “Humana, solidaria, humil, amb la virtut de simplificar les coses, lluitadora, creativa, autodidacta, és com la Terra, en constant moviment. S’implica en grans causes, viu el present tot i deixant arrels en el seu camí. Sempre investigant i relacionant-ho tot. I amb una gran capacitat de transmetre a través del seu llenguatge corporal.”

Julie Tartaglia es va graduar a l'Escola Superior d'Art Le Quai (Mulhouse) per passar a dedicar els següents 8 anys al treball social. Posteriorment va graduar-se en DEJEPS, Títol de Desenvolupament i Coordinació de Projectes comunitaris, Territoris i Xarxes, per poder desenvolupar la tasca de coordinació i dinamitzar nombrosos projectes comunitaris i participatius en zones sensibles de la mateixa ciutat de Mulhouse. Al mateix temps formava part de la Cia. Physalis, la qual participava activament en els projectes culturals de la ciutat.

L'any 2015 es va unir a la Cia CobosMika Seeds, de Palamós i l'any 2017 va fundar el Col·lectiu tac-tiq. De la mà del col·lectiu, va crear i interpretar els espectacles #Topos Graphein# i #BiMind#, el qual es troba actualment en procés de producció. Al mateix temps col·labora amb projectes socials dirigits per CobosMika (Palamós) i ConArte (Girona).Des de l'any 2019 col·labora amb la Cia. Puntos de Partida (Mèxic), amb la qual es troba en procés de producció de l'espectacle Las Memorias de MEMO.

Durant aquests anys ha participat com intèrpret en la Cia. White Summer (Pals) i en el projecte Espacio del Verbo de la Cia. Pájaro Mosca (Mèxic). El seu treball ha estat presentat en festivals i teatres de França, Espanya, Costa Rica, Mèxic i El Salvador.

Desenvolupa un treball escènic proper a la performance, en el qual es barregen la dansa contemporània, la poesia, la música en viu i les arts plàstiques; aquest, està destinat a espais alternatius no convencionals, així com l'espai urbà.El treball artístic orbita en diferents disciplines, emfatitzant sempre el potencial social que implica l'expressió artística amb l'objectiu de visibilitzar col·lectius sensibles i portar les arts escèniques en diferents contextos, tot arribant a diferents públics, alguns d'ells allunyats del circuit convencional.Qüestiona el cos en moviment, entenent-lo com una eina que permet expressar emocions i transcendint els límits de la tècnica.

A través de la investigació acrobàtica, la fisicalitat i el contacte amb l'altre, el seu treball porta el cos als límits, buscant arribar a estats expressius més profunds. La relació del cos amb la poesia és per ella molt especial, ja que l'entén com un cos físic addicional, fet que permet que paraula i moviment s'integrin en un procés d'osmosis per generar espais expressius experimentals.

julie-ok
Julie Tartaglia

NAIA
Dansa Contemporània i Ioga

Hola soy Naia Comencé mi formación de danza en Ross Dantza Eskola, de la mano de mi maestra Rosa Rementeria del Villar, la cual me ofreció una amplia formación en varios ámbitos del Jazz (Jazz-funky, jazz-lírico, jazz-musical...). Aquí fue donde aprendí los valores humanos que la danza nos regala y el amor y pasión por ella que desde entonces me acompañan cada día en mi camino. 

Pronto comencé a ampliar mis conocimientos en otras disciplinas como la danza contemporánea y la danza clásica. Y siempre moviéndome en busca de distintos cursillos por España e Italia, teniendo así la oportunidad de formarme de la mano de grandes profesionales tanto a nivel nacional como internacional.

Desde los 14 años imparto clases de Jazz-funky y más adelante también de danza contemporánea.

Continué mi formación en Madrid, en la formación profesional de Dance Fabrik Matinee y en Víctor Ullate, donde también impartía clases. En esta ciudad tuve la oportunidad de trabajar muchas disciplinas como la técnica Graham, danza aérea, claqué....

En los últimos años he trabajado como bailarina en varios proyectos como Larrutan Dance Company, Loturak Dance Company, MTV music awards, Lokke Dance Company, Toska Dance Architectures..

En 2020-2021 cursé el primer año de los estudios superiores de danza, y actualmente formo parte de la cía Seed's de Cobosmika.

Para mí la danza es liberación, pasión, respeto, autosuperación, conocerse y sorprenderse de uno mismo. Lo primordial de mis clases es coger la danza con gusto y disfrutar de ella. Crear un espacio seguro para tod@s y lleno de compañerismo, para así disfrutar junt@s de la evolución y mejora con el trabajo de cada día, respetando siempre los ritmos y procesos de cada un@.
51708886-0a66-4b76-8ea7-a4662c513163
Naia

JESSICA PARDO
Dansa Oriental


Sóc la Jessica Pardo professora de dansa,fa més de 12 anys que em formo en Dansa Oriental ,actualment continu rebent formació per enriquir- me amb diferents estils.
La Dansa oriental és alegre,d' expressió corporal molt femenina i elegant.
És la meva passió i m' agrada compartir amb els/les  meves alumnes l'  essència d' aquest art mil.lenari.
T' espero amb molta ilusió per gaudir ballant.
JESSICA PARDO
Ainhoa Peña

AINHOA
Dansa Contemporània

Hola a totes!! Soc l'Ainoa, ballarina de ballet i contemporani a l'escola Dansa Elena des de ja fa uns 10 anys 🙂


He participat en tots els projectes i oportunitats de l'escola (competicions, exàmens de la RAD, intercanvi a Irlanda, summer Dansa Elena...) i faig totes les hores que puc a la setmana, ja que la dansa és una part imprescindible per i de mi. 


Tinc moltes ganes d'ensenyar i reforçar a les petites que volen endinsar-se en aquest món els primers passos per descobrir el que pot ser tan especial per elles com ho és per moltes de nosaltres, i també d'aprendre del que elles m'ensenyaran. 


Us espero petites, a ballar! 💗

98fc3a2f-b513-439c-9432-98676ab628ba
Ainhoa Peña